Donderdag secretaressedag

Donderdag 18 april is het terug secretaressedag. Dit is traditioneel de derde donderdag van april en van oorsprong een Amerikaanse gewoonte. Maar wat goed is, mag je overnemen want achter elke goede baas staat een nog betere secretaresse of secretaris.  We zijn niet seksistisch en zijn ervan overtuigd dat ook mannelijke secretarissen fantastisch werk kunnen leveren. Maar grotezus is er voor de meisjes en als goede schoenmakers blijven we bij onze leest.

Niet enkel de bazen moeten hun secretaresse verwennen. Ieder van ons kent wel iemand die steeds klaar staat om het algemeen belang te dienen. Iemand die merkt dat je er grieperig bij loopt, iemand die onmiddellijk je nieuwe handtas ziet, iemand die maanden na datum nog vraagt hoe het met je zieke zoontje is… En dat alles doet ze terwijl ze volop aan het organiseren is of documenten voor jou in orde maakt.

Goed dat secretaressedag er is om hen extra te verwennen.

Traditioneel geven we bloemen. Maar het kan ook anders.  Secretaressen houden zeker van de kleurrijke cadeautjes van grotezus en het is een waar plezier om te surfen op de website met een cadeaucheque in de hand.

De cadeaucheque van grotezus wordt online geleverd. Wij zorgen dat er donderdagmorgen een brede glimlach op haar gezicht verschijnt als ze haar mailbox opent.

Geef ons het e-mailadres dus vlug door met een persoonlijk berichtje dat jij wilt achterlaten.

En … geef haar misschien donderdag een uurtje vrij om rustig haar cadeautje te kiezen; een leuke tas, een paraplu, onze superleuke juweeltjes of iets anders waar ze nog lang plezier aan beleeft. Dit lijkt ons de meest hartelijke DANK U WEL!

 

This entry was posted in actualiteit. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>