Geven jullie nog homeparty’s? Ja, graag!

Grotezus staat voor een project van twee mama’s,  Lucrèce en Ann en dochters. De jongste meisjes Anne-Laure en Anna zijn 14,  Camille is 17, Astrid 18 en Rein 26.
Deze zomer ontstond het idee om samen leuke spullen te verkopen voor jonge meisjes en vrouwen. Mee met de tijd en inspelend op de tendens dat vrouwen meer en meer online kopen, willen we dit via internet doen. Het enthousiasme van ons zevenen en de bundeling van de ideeën van alle leeftijden worden de wervelende stroom onder ons project. Wij kiezen leuke geschenkartikelen om zichzelf of een ander te verwennen. Bij het kiezen van geschenken opteren we voor vrouwelijk, duurzaam, karaktervol en verrassend. Het wauw-gevoel moet er steeds bij zijn, het dartele meisje in jezelf  wordt aangesproken. Grotezus wil het meisje ontdekken in elke vrouw . Of die vrouw nu 13 of 77 is, in elke gelukkige vrouw zit een meisje dat zich jong wil voelen.  En daar willen wij iets aan doen!

Onze homeparty’s zijn inspirerend voor ons. We leren toffe vrouwen en meisjes kennen en we beogen een leuke avond met vrouwen onder elkaar. Babbelen, kletsen, iets proeven, en vooral ons, de grotezussen, advies geven over welke spullen jij tof vindt.

Wil jij deel worden van onze groep grotezussen? Nodig ons uit. Jij nodigt vriendinnen uit en wij brengen onze producten en de hapjes mee.

De gastvrouw krijgt een fleurig grotezusgeschenk en een leuke percent op de verkoop.

Neem gerust vrijblijvend contact op via info@grotezus.be

Graag tot ergens in Vlaanderen (of Wallonië)

Lucrèce en Ann


This entry was posted in Homeparty's. Bookmark the permalink.

2 reacties op Geven jullie nog homeparty’s? Ja, graag!

  1. Pingback: Rubriek LIVING in het magazine van het NIEUWSBLAD | grotezus blog

  2. Pingback: Rubriek LIVING in het magazine van het NIEUWSBLAD - ik zoek ik zoek

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>