Grotezus, kaartjesschrijver van dienst

en de grootste verrassing...

 

Als wij een cadeautje krijgen, kijken we onmiddellijk naar het kaartje dat er bij zit. Een grappig tekstje of een leuk gedichtje is een blijvende herinnering. Met de leuke en kleurrijke kaartjes van PIP zal je heel veel meisjes gelukkig maken.

Vanaf nu kan je je leuk cadeautje van grotezus nog verrassender maken door er een prachtige wenskaart bij te steken. Oefen alvast in het rijmen want enkel de leukste wensen passen op deze kaartjes.

Klanten brengen ons op ideeën. Zo vroeg iemand ons onlangs om een wens te schrijven in een notebook die ze via ons rechtstreeks wou opsturen naar een vriendin.

Dat kunnen wij ook met een kaartje. Wil jij je vriendin verrassen met een cadeautje omdat je niet aanwezig kan zijn op haar feestje of omdat je met verlof bent of om duizend andere redenen, dan lossen wij dit voor je op.

Wij sturen het pakje naar haar huis, halen ons mooiste handschrift boven en schijven jouw wens, gedicht of boodschap in het kaartje.

 

Misschien is dit ook een leuke tip voor de jongens die op onze website op zoek gaan naar een cadeautje voor hun vriendinnetje.

Graag gedaan. “What goes around, comes around

de grotezussen

This entry was posted in producten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>