Het jaar 2013 in 52 boeken

Mijn doel

 

Bij het begin van het nieuwe jaar is het goed om een aantal doelen te stellen. Dit jaar pikte ik een van mijn doelen van een fantastische madam, Liesbeth Van Impe, politiek hoofdredacteur van de krant het Nieuwsblad. Zij stelt zichzelf tot doel om elk jaar 52 boeken te lezen.

Met de hulp van mijn vriendinnen

 

Dat is één boek per week maar enkel het geheel telt. Dus beste vriendinnen, als ik mij even afsluit van de werkelijkheid, dan ben ik aan het lezen want ik heb dan boeken in te halen. (Leuk voor mij!)

Zoals gewoonlijk ben ik zeer ambitieus in het begin maar verslapt de intentie gaandeweg. Daarom moet mijn introductie stijlvol zijn. Vooreerst verkondig ik het zo wijd mogelijk, zodat veel mensen mij eraan kunnen herinneren. IK GA DIT JAAR MINSTENS 52 BOEKEN LEZEN!

Concreet plan

 

Bij www.grotezus.be vond ik alvast een prachtig en groot notitieboek. Mijn bedoeling is dat ik van elk boek een foto neem, een korte samenvatting maak en het boek beoordeel. Dit jaar wil ik dat minstens 52 keer doen. Het boekje moet prijken op mijn salontafel als een fotoalbum. Niets is trouwens leuker als boekenverhalen uitwisselen met lezende bezoekers bij een glaasje witte wijn of een lekker theetje. Later, in het bejaardentehuis wil ik alles herlezen, mijn geheugen trainen en herinneringen ophalen.

En … op geregelde tijdstippen verzamel ik mijn gelezen boeken in een blog!

En het moet lukken!

 

In een druk jaar van werken en studeren, zoals 2013 belooft te worden, kan dit tellen.

Volg mijn avontuur alvast door onze blog te volgen!

 

This entry was posted in Onze liefde voor boeken. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>