Ideetje voor de ECObewuste papa

 De KeepCup is de eerste ‘barista-standaard’ herbruikbare koffiebeker, ontworpen om wegwerpbekers te vervangen en het milieu te sparen. Hij past onder elke koffiedispenser. In plaats van een nieuwe wegwerpbeker te vragen, laat je je eigen herbruikbare beker vullen. Het aantal mensen met een eigen beker stijgt, let er op!  De papieren koffiebeker creëert een enorme afvalberg en ze zijn niet te recycleren. In 28 wegwerpbekers zit genoeg plastiek om 1 KeepCup te maken, die wel recycleerbaar is. Doe mee met de trend, de KeepCup maakt een enorme opmars in Japan, USA, Nieuw Zeeland, the UK en nu in België, Amerika en Nederland. De KeepCup zal straks gebruikt worden tijdens de Olympische Spelen in London door de organisatie. 

De Keepcup past in elke wagen, op de fiets, op elke belangrijke vergadering en voor iedereen die zichzelf waardeert, ook jouw papa!

Grotezus verkoopt de KeepCup in 1 kleur: warmgrey, het deksel is in 2 kleuren: warmgrey en silverbrown, de band en plug in 2 kleuren:  red en lime green. Je kan 8 keer combineren.

Kijk vlug naar ” ‘n super cadeau voor papa” op de webshop.

This entry was posted in ECO en bewust. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>