Kaat Tilley, een feeëriek meisje in de vrouw…

Soms heb je het gevoel dat alles samenvalt, dat je aandacht voortdurend naar hetzelfde getrokken wordt. Alsof je een verhaal moet kennen.

Dat gevoel had ik deze week. Heel toevallig keek ik bij Ann in het tijdschrift  ‘Tijdloos ‘(herfst 2011) en zag de prachtige foto’s met creaties van Kaat Tilley en leuke feeërieke plekken die ze zelf creëerde  in haar molen in Asbeek. Kaat Tilley overleed vorige maand veel te vroeg.

Ze was een fontein van creativiteit, een vrouw die haar eigen weg maakte, geloofde in zichzelf en deed wat totaal in haar eigen lijn lag. Ze was één met haar ziel, met haar uitstraling, haar creativiteit. Iemand die op en top één met zichzelf was.

 

 

 

 

En plots krijg ik het boek ‘Vrouw’ in handen, een verhalenbundel over vrouwen verzameld door Betty Mellaerts in 2003. Een ervan is een zelfgeschreven biografie van Kaat Tilley. Net daardoor wordt het verhaal nog sterker omdat je uit haar woorden een kracht voelt die weinig vrouwen, meisjes weten te vinden.

 

 

 

En ‘s avonds waren Ann en ik de nieuwe sjaals op de website aan het plaatsen… De nieuwe sjaals zijn lief, romantisch, feeëriek en bedoeld voor sterke vrouwen en meisjes.

Ik vertelde Ann en de meisjes het verhaal van Kaat, een weg die over rozen met veel doornen liep. We hopen voor alle meisjes en vrouwen dat ze veel van haar mogen leren…

 

 

This entry was posted in producten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>