Kopen via internet heeft heel veel voordelen

Het kopen via internet wordt steeds aantrekkelijker. Je bestelt op het uur dat jij wilt, vanuit je bureaustoel of luie zetel, in pyjama of badpak. Verzendingskosten kosten minder dan een bus- of treinticket, laat staan diesel of benzine, je hoeft geen parkeerbonnen of –boetes te betalen en lange wachtrijen zijn er ook niet aan de kassa. Alles wordt bij jou thuis of bij de gelukkige geleverd met een leuk briefje erbij. Wil je een leuk cadeau bezorgen, laat het ons weten, wij zorgen voor de grotezusgeschenkverpakking en sturen het cadeautje door.  

Grotezus heeft alle producten in stock. Na betaling zullen deze geleverd worden binnen de twee werkdagen.

Als wij vragen aan vriendinnen of zij kopen via internet, hangt het vooral van de leeftijd en de producten af. Boeken, muziek, reizen en computers worden vaak online besteld. Voor velen is er geen weg terug omwille van het grote gemak. Jongere meisjes en comfortzoekende vrouwen wagen zich ook meer en meer aan kledingstukken en geschenken. Van onze leveranciers horen wij dat er in Nederland en Frankrijk meer verkocht wordt via internet dan bij ons.

De grotezussen kiezen hun producten met oog voor de verschillende leeftijdsgroepen en de kwaliteit ervan. Wij kiezen voor merken die of hun degelijkheid reeds bewezen hebben of waar wij ten volle achterstaan.

Wij staan garant dat de producten tijdig en  met zorg geleverd worden, zodat we jullie vertrouwen waard zijn.

Graag gedaan lieve klant!

This entry was posted in Ons Bedrijf. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>