Lekkere homeparty bij Point-Rouge

Vrouwen die houden van lekkers, leuke, zelfgemaakte en kleurrijke spullen vinden elkaar. Dat mochten we ondervinden op de homeparty bij Lara. Lara volgt haar passie en richtte Point-Rouge op. Bij haar kan je genieten van zelfgemaakte confituren met seizoensfruit, vaak uit eigen tuin of vers van de vroegmarkt en lekkere koekjes, taarten en marsepein. 

Ze bakte voor de gasten en voor ons lekkere bosbessenmuffins in onze leuke vormpjes.  En of ze smaakten, heel lekker. We waren met ons gat in de boter gevallen. Bovendien heeft ze heel toffe vriendinnen en samen maakten we er een gezellige homeparty van.  

Eet jij graag lekkere koekjes of taarten op een artisanale manier gemaakt, ga dan vlug naar Lara’s website www. point-rouge.be .  Ze verkoopt bij haar thuis,  via internet en een aantal winkels. Momenteel is ze volop aan het bakken om de kerstmarkten van Lochristie en Oostakker voor te bereiden.

Als je de lekkere koekjes van Point – Rouge in een leuke DLP koekjesdoos van grotezus stopt, ben je overal welkom met de feestdagen.

This entry was posted in Ons Bedrijf. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>