Marokkoweek, 20% korting op de sjaaltjes!

sjaaltjes_grotezusDe vakantieperiode met jonge meisjes in huis is heel druk. Mama-chauffeurs voeren en halen naar fuiven, zomerfestivals, vakantiejobs… Landelijk wonen heeft heel veel voordelen, het nadeel is echter dat het openbaar vervoer niet vlot verloopt. En er rijden heel weinig treinen en bussen op de uren die onze dochters kiezen om naar huis te komen.

Maar het jeugdig plezier is hen gegund en met de vele verhalen die zij ons vertellen, herbleven we ook onze jeugd.

 

Deze week wordt rustig. Drie van de vijf jongste zussen kozen voor een weekje Marokko. De twee jongste trekken zowel te voet als met een 4×4 door woeste gebergtes, zanderige maar sprookjesachtige duinen en berbersdorpen op zoek naar waterrijke oases. Astrid zal genieten van de stad Marrakech, de stad van intense geuren en prachtige kleuren.

Uit solidariteit met onze dochters die deze week sjaaltjes kunnen gebruiken tegen zand, zon en de koude ‘s nachts, geven wij 20% op al onze zomersjaaltjes.

Het aanbod van sjaaltjes kan je vinden op de website van grotezus.

 

 

 

This entry was posted in Zussen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>