Over de koelte, braambessen en 20% korting op de boeken

Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 jaar

Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 jaar

Het is warm, ja heet in de Vlaamse Ardennen. Maar het leven gaat verder en het werk ook. Onze stock moet geregistreerd worden. We maken van de nood een deugd en zitten met ons tweetjes in onze koele opslagplaats om product na product te controleren, te tellen en dat alles aan te passen in ons computersysteem. Saai? Neen hoor. We zitten hier koel, hebben goed gezelschap en bewonderen nog eens de vele met zorg gekozen stukken die we aanbieden op  onze website www.grotezus.be.

 

 

De grote merken zijn er door. Nu zijn we aan de boeken. En kijk… in het kookboek voor meisjes van 8 tot 88, wij horen daar bij, vinden we een overheerlijk receptje met braambessen.

Wilde braambessen groeien op struiken met heel veel stekels. Dat mocht ik gisteren ervaren toen ik er wou plukken aan de bosrand, op zoek naar wat koelte na een drukkend hete dag. Wil je de lekkere bessen eten, dan moet je door de stekels, je hebt geen andere keuze.

recept_grotezus receptje_grotezus

 

 

 

 

 

 

En dat is ook het idee dat ons troost tijdens het saaie telwerk. Willen we straks onze leuke nieuwe producten op de website zetten, dan moeten we door dit telwerk geraken.

En nadien trekken we naar het bos op zoek naar bramen om een een lekkere hangop van kwark met bramen te maken. Het zal smaken!

En daarom… geven wij 20% op onze kookboeken onder de rubriek koken en genieten.

Geniet ervan!

 

 

 

This entry was posted in Recepten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>