Wie is grotezus?

Grotezus is het winkeltje van twee mama’s Lucrèce en Ann en 5 dochters Anne-LaureAnna, Camille, Astrid en Rein.

Ann zorgt voor het beeld, Lucrèce voor het woord.  Onze dochters inspireren grotezus op hun manier. Anne-Laure en Anna ontdekken zichzelf en de puberwereld. Astrid en Camille zijn actief in het studentenleven en Rein zorgt voor de internationale touch. Het enthousiasme van ons zevenen en de bundeling van de ideeën van alle leeftijden zijn onze wervelende stroom. Samen kiezen wij hebbedingen en cadeaus die we graag zien en waarmee wij onszelf en onze vriendinnen gelukkig maken.

Grotezussen zijn toffe madammen, mama’s en dochters, hechte vriendinnen, zielsverwanten die samen leuke dingen doen.  Een grotezus geniet van haar leven, houdt van cultuur, denkt positief en kritisch, doet lekker gek, volgt haar passie en geniet van haar thuis en haar familie.  Daar horen de hebbedingen van ons winkeltje bij.

Grotezus groeit samen met onze ervaringen en ideeën. Jouw opmerkingen, suggesties en vernieuwende tips zijn van harte welkom.

6 reacties op Wie is grotezus?

 1. marleen says:

  Dikke proficiat voor zoveel enthousiasme en creatieviteit !!! Het kan niet anders dan een groot succes worden en ik gun het jullie dan ook van ganser harte. Ga ervoor, wees ervan overtuigd dat alles komt op het moment dat het mag komen en geniet van de ongetwijfeld mooie toekomst die jullie internetbedrijf zal brengen. Ik duim alvast met twee duimen tegelijk.
  Van ganser harte, Marha

 2. Cuypers Chris says:

  Geachte, Sinds enkele maanden heb ik interesse in uw harem. Graag zou ik mij aansluiten als grotebroer. Is dat mogelijk ? Met vriendelijke groeten

  • lucrece says:

   Beste Chris, wij hebben al een grotebroer en sedert een paar weken een heel kleine grotebroer. Laat jouw vrouwelijke kanten maar bovenkomen of bij ons vind je alles om in het even welke harem binnen te mogen.
   Groeten

 3. Alana en Els says:

  Dag ann de doos is al opgevuld + nog plaats over in de doos fantastisch aankoop dank je wel ann en lucrèce xxx

 4. Lieve says:

  dag Ann en Lucrèce,

  Ik geniet met volle teugen van jullie mooie en superhandige fietstas!
  Een echte aanrader !!!!

  groetjes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>