Van cupcakes naar de keepcup met onze winnende vriend

De winnaar van onze keepcupwedstrijd is gekend. We hebben even beraadslaagd en uiteindelijk heeft de onschuldige hand van Anna onze winnaar getrokken tussen kandidaten van over het hele land. Echt, we liegen niet, van over het hele land. Achteraf bleek dat we ook te vinden waren op een wedstrijdsite!

We hebben wel als voorwaarde gesteld dat de winnaar ook vriend moest zijn van grotezus op facebook.  

De winnaar is geen grotezus maar een broer die vriend is van grotezus. Hij wist te berekenen hoeveel mogelijke combinaties van de Keepcup grotezus verkoopt, jawel, 8!.

Proficiat Jan Van den Broeck.  Geniet van je Keepcup uit liefde voor de slinkende afvalberg en respect voor de toekomst.  Alle reclame is meegenomen natuurlijk.

De 8 keepcups van grotezus zijn ook te verkrijgen in de biogroentenwinkel ‘t Calcoentje, Steenweg 19 in Brakel – Parike.

‘t Calcoentje verkoopt op vrijdag van 15 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur SUPERverse biogroenten en -fruit. Een echte aanrader!!!

Daarnaast is er ook een aanbod van OXFAM fairtradeproducten.

De keepcup kost 11,5 euro.   

This entry was posted in ECO en bewust. Bookmark the permalink.

2 reacties op Van cupcakes naar de keepcup met onze winnende vriend

  1. Lauretta says:

    ben heel tevreden met mijn keepcup ! ideaal als de koffie ‘s morgens nog te heet is en het tijd is om te vertrekken – past idd perfect in de auto-bekerhouder – en nog geen drupje gemorst tijdens het drinken dank zij het handige “drinkgaatje” !

    • lucrece says:

      Awel we zijn altijd blij als de klanten blij zijn. Ik gebruik die van mij de hele dag door. Ik heb graag een grote beker thee en daarvoor is hij ook ideaal. En hij kan niet breken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>