Van de regen en de drop

Gisteren zijn we dus nogmaals naar buiten gekomen in onze eigen gemeente Brakel.  Ambitie om marktkramer te worden, hebben we niet. Zeker niet na de twee ervaringen die we het voorbije jaar hadden; de kerstmarkt en nu de avondmarkt. Zelfde scenario; het opstellen verloopt bij droog weer en eens ze hierboven zien dat alles klaar staat, zetten ze hun kranen open.

Gelukkig hebben (hadden) wij een reeks leuke paraplu’s bij. Op het moment dat het begon te regenen namen onze grotezussen Astrid, Anna en Anne-Laure paraplu’s in beide handen en trokken ermee de avondmarkt rond. Mooi om zien, en heel menslievend om te doen.

Vooral in het sangriakraampje van de Fanfare De Vrije Kunstkring, onze buren, hadden de paraplu’s veel succes en na de nodige natjes waren de dames bereid om te poseren.

Merci he dames.

Jullie sangria was heerlijk, even hadden we toch een vakantiegevoel. We hebben ondanks de regen een leuke avond gehad en de thuisblijvers hadden toch ongelijk.

This entry was posted in Zussen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>