Wedstrijd: De Keepcup gaat vreemd!

Herinner jij je de kabouter van de papa van Amelie Poulin uit de gelijknamige Franse film?   Ja, diegene die de wereld rondgaat samen met een airhostess en telkens een kaartje stuurt naar het thuisfront. Een hilarisch moment in de film!

Vandaag kregen wij een leuke foto van de Keepcup uit Sydney.  

Dat bracht ons  op een idee. Heb je reisplannen? Heb je een Keepcup? Neem hem mee en stuur ons een foto door van over heel de wereld. De enige voorwaarde is dat de superhandige en ecologische Keepcup op de foto staat.  Neem liefst een foto bij een herkenbaar punt of een plaatsnaam.

Logeer jij deze zomer of in het najaar in je tuin? Geen nood, de gekste plekken zijn welkom. Wij publiceren jouw kiekje graag op onze website. We laten de actie even lopen en later volgt een leuke prijs.

Heb je nog geen keepcup en heb je een leuke reis gepland? Informeer bij grotezus, we laten graag een van onze exemplaren de wereld rond gaan. Wellicht kan je die achteraf niet meer missen.

Hopelijk wordt deze actie een groot succes en kunnen we in het kort de wereld verkennen via onze Keepcuppagina. We kijken er echt naar uit. Wie weet, win je achteraf nog een leuke prijs! Doen dus! Foto doormailen naar info@grotezus.be

Meer lezen over de eerste herbruikbare koffiebeker en de reductie van de afvalberg? Klik hier

This entry was posted in ECO en bewust. Bookmark the permalink.

3 reacties op Wedstrijd: De Keepcup gaat vreemd!

 1. An Staute says:

  Hoi,

  Ik ga op 15/8 naar londen en ik wil wel een Keepcup meenemen :)

  Groetjes,
  An

 2. lien says:

  hoi
  als amelie-fan vind ik dit een superleuk idee!
  ik heb ook alvast een account aangemaakt
  nu de keepcup nog en ik kan aan de slag!
  greetz

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>