Wie is dat meisje?

Hier is ze, het meisje. Haar naam: GROTEZUS. Ze is  vrouwelijk, speels, frivool en geniet van het leven. Haar joie de vivre en haar lach zijn aanstekelijk. Het is leuk vertoeven bij haar in de buurt. Ze omringt zich met spullen die duurzaam, leuk en vrolijk zijn. Als het even kan ook praktisch want ook al houdt ze van luxe, ze verspilt niet graag haar centjes.  Ze weet het meisje in elke vrouw aan te spreken en tovert liefst een glimlach op ieders gezicht. Ze wil jou ook laten genieten van originele hebbedingen, mooie geschenken, leuke verhalen, aangename mensen, toffe huisspullen. Ze is kleurrijk en soms is het er zelfs ietsje over, ja, gedurfd zelfs.  Dat maakt haar juist zo boeiend want onze GROTEZUS wil steeds te ontdekken blijven. Nooit geeft ze zich volledig bloot. Ze is goed van inborst maar zeker niet op haar mondje gevallen. Ze houdt van het  milieu en eerlijke handel. 

Zij vertegenwoordigt alle meisjes en zij is wat ons samenbrengt. Het meisje dat gezien wil en mag worden. Daarom waardeer je haar om wie ze is. Zij is het meisje dat vrouwelijkheid uitstraalt en weet dat het goed is. Zij is het meisje dat respectvol met het leven omgaat en de ander om zijn of haar eigenheid weet te waarderen. GROTEZUS is een vrolijke levensgenieter en neemt deze taak heel ernstig.

Zij staat symbool voor alle vrouwen, oud of jong, sterk of ze zwak, ziek of gezond maar vooral mooi vanbinnen.

 Welkom bij GROTEZUS

Ann, Astrid, Camille, Anne-Laure, Lucrèce, Rein en Anna

This entry was posted in Ons Bedrijf. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>