Wij spoomen ook…

Wijn, en vooral witte wijn, champagne en cava zijn onze lievelingswijnen en van veel vrouwen met ons. We leerden in ons boekje ‘Hoge hakken aan de wijn’ een nieuwe, heerlijke drank kennen; de spoom. Niet zo nieuw maar wel voor ons.

Een spoom is een tussendoortje om de maaltijd te laten zakken. Ingrediënten zijn vaak witte wijn en citrusvruchten. Het wordt koud opgediend. Een andere benaming voor spoom is ‘boisson frappe’. Het is ontstaan halverwege de negentiende eeuw. Vanaf dat moment begon men eten te serveren in verschillende gangen. Men serveerde de spoom, het tussengerecht, nooit aan tafel. Het  was een gelegenheid voor de gasten om de benen eens te strekken.

We willen jullie alvast deze heerlijke receptjes uit ons boek niet onthouden. Serveer de spoom in één van onze prachtige acryl schenkkannen van the go’round. Succes meer dan verzekerd.

 

 

Klik op de foto om de heerlijke receptjes te lezen

 

Het boekje ‘Hoge hakken aan de wijn’ is een ideaal cadeau om alle vrouwen die graag een glaasje wijn drinken te verrassen. Het staat bol van nuttige informatie en heerlijke gerechten.

 

This entry was posted in Recepten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>